fbpx

Pezoporos.gr

Διοργάνωση πεζοποριών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Πεζοπορικές εξορμήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια της Ελλάδος. Πιστοποιημένοι-Πτυχιούχοι επαγγελματίες του Τουρισμού και του Αθλητισμού.

Privacy

Ο δικτυακός τόπος “pezoporos.gr” ανήκει στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “ΙNTRAMEDIA” που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.  Έχει ΑΦΜ :136139373 (αριθμός ΓΕΜΗ: 165616403000) και ανήκει στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.
H επιχείρησή μας δραστηριοποιείται νόμιμα στον τομέα των υπηρεσιών διοργάνωσης υπαίθριων τουριστικών δραστηριοτήτων αναψυχής και των υπηρεσιών συνοδού - εμψυχωτή δραστηριοτήτων αναψυχής.
Από 29-8-2019 ισχύει και εφαρμόζεται ο Ν. 4624/2019 (ΦΕΚ 137 Α) σε προσαρμογή και εναρμόνιση με τον από 25.5.2018 Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ 2016/679, γνωστό και ως GDPR, καθώς και της Οδηγίας (ΕΕ 2016/680) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τον οποίον ενισχύεται το πλαίσιο της προστασίας των δεδομένων των χρηστών, όσον αφορά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ιστοσελίδα pezoporos.gr με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα συμμορφώνεται πλήρως στο πλαίσιο της δραστηριότητας και του σκοπού της και λαμβάνει τα προβλεπόμενα και διαθέσιμα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα κατά τα προβλεπόμενα στον ΓΚΠΔ και την ελληνική νομοθεσία κατ΄ επέκταση.

Ο δικτυακός τόπος "pezoporos.gr" προστατεύεται με ssl key (σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα) για να είναι οι σελίδες του κρυπτογραφημένες και να προσφέρουν μια ασφαλή περιήγηση στο χρήστη.
Τα στοιχεία σου και οι πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή σου στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων του ιστότοπού μας, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις να διαγραφούν μόνιμα από το σύστημά μας ή απλά να τροποποιηθούν. Περιλαμβάνεται σχετικός σύνδεσμος αποεγγραφής σε κάθε ενημερωτικό email που θα λαμβάνεις από εμάς. Τα μόνα στοιχεία τα οποία σου ζητούνται είναι το όνομα και το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο (email), για την ορθότητα και κυριότητα των οποίων είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος.
Το pezoporos.gr διατηρεί αυστηρά και μόνο στη λίστα επαφών του τα στοιχεία αυτά και δεν τα κοινοποιεί σε τρίτους. Τα στοιχεία παραμένουν στο ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας του ιστότοπου για όσο διάστημα παραμένεις εγγεγραμμένος στη σχετική λίστα και εφόσον δεν έχεις αιτηθεί τη διαγραφή σου από αυτήν (λίστα newsletter). Αποκλειστικός σκοπός της συλλογής αυτών των στοιχείων είναι η επικοινωνία μας και η ενημέρωσή σου για κάθε τι νέο που αφορά τον ιστότοπό μας και πιθανόν να σε ενδιαφέρει. Τα στοιχεία αυτά δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για να αποσταλλούν σε εσένα διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτων.
Τα στοιχεία τα οποία σου ζητούνται στη φόρμα εγγραφής/κράτησης στις πεζοπορίες μας, αποθηκεύονται επίσης σε ασφαλές περιβάλλον και επεξεργάζονται από εμάς με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη οργάνωση της πεζοπορίας, την κατοχύρωση της συμμετοχής σου και την επικοινωνία μας μαζί σου στα πλαίσια της επιλεγμένης εκδήλωσης. Ρητά δηλώνουμε ότι δεν κοινοποιούνται σε τρίτους καθ’οιονδήποτε τρόπο.
O ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies αποκλειστικά και μόνο για την σωστή λειτουργία των σελίδων του και δεν αφορούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψη στις σελίδες μας συλλέγονται για λόγους λειτουργικούς, στατιστικούς και εμφάνισης εξατομικευμένου περιεχομένου.

Αν θεωρείς ότι έχεις το δικαίωμα ή είσαι υποχρεωμένος να στραφείς δικαστικά εναντίον του ‘pezoporos.gr’ και της πολιτικής απορρήτου που ακολουθεί, συμφωνείς να μας παρέχεις με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους και την αιτία εγγράφως 30 μέρες τουλάχιστον προτού κάνεις οτιδήποτε, προκειμένου, μολονότι μπορεί να μην υποχρεούμαστε, να προβούμε σε διορθωτικές ενέργειες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση και να σε αποκαταστήσουν.
Ως διεύθυνση επικοινωνίας ορίζεται το info@pezoporos.gr.

Terms

Ο δικτυακός τόπος “pezoporos.gr” ανήκει στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “ΙNTRAMEDIA” που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.  Έχει ΑΦΜ :136139373 (αριθμός ΓΕΜΗ: 165616403000) και ανήκει στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.
H επιχείρησή μας δραστηριοποιείται νόμιμα στον τομέα των υπηρεσιών διοργάνωσης υπαίθριων τουριστικών δραστηριοτήτων αναψυχής και των υπηρεσιών συνοδού - εμψυχωτή δραστηριοτήτων αναψυχής.
Οι πεζοπορίες διοργανώνονται σε συνεργασία με νόμιμο Γραφείο Τουρισμού το οποίο διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και άδειες για την πραγματοποίηση οργανωμένων ταξιδιών και συμμορφώνεται πλήρως με τις κείμενες διατάξεις που αφορούν τέτοιες διοργανώσεις και τις υποχρεώσεις καθώς και τα δικαιώματα των ταξιδιωτών.

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου είναι δωρεάν. Σκοπό έχει να προβάλλει και να προωθήσει τις υπηρεσίες

Αγαπητέ χρήστη

Με την εγγραφή σου στο newsletter του "Pezoporos.gr" και τις εκδηλώσεις του, αποδέχεσαι ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις τους οποίους έχει θέσει και οι οποίοι αναγράφονται παρακάτω. Βεβαιώσου ότι έχεις διαβάσει προσεκτικά και έχεις κατανοήσει τους παρακάτω όρους, διότι η ηλεκτρονική σου εγγραφή στο σύστημά μας με βάση τη νομοθεσία ισούται με την υπογραφή και τη συναίνεσή σου. Αν πάλι δε συμφωνείς με τους όρους χρήσης του site, τότε μην πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου σε καμία υπηρεσία μας.
Το Pezoporos.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά διαστήματα, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, τους όρους αυτούς προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη εξυπηρέτηση τη δική σου αλλά και του σκοπού δημιουργίας του.

Υποχρεώσεις χρήστη ιστότοπου

Τα στοιχεία τα οποία δηλώνεις κατά την εγγραφή σου στην υπηρεσία αποστολής δελτίων τύπου (newsletter) υποβάλλονται με δική σου ευθύνη αποκλειστικά και με την εγγύησή σου πως δεν αποτελούν απόρρητες πληροφορίες ή προσωπικά δεδομένα που θίγουν τρίτους ή δεν έρχονται σε αντίθεση με νομικούς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

Με την εγγραφή σου στις υπηρεσίες μας, δηλώνεις, αποδέχεσαι και συμφωνείς ότι:

Είσαι από 18 έως 65 ετών και ότι αν συνοδεύεις ανήλικο, τότε εκείνο δεν είναι κάτω από 12 ετών. Αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, το pezoporos.gr δε θα κάνει αποδεκτή τη συμμετοχή σου. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας το pezoporos.gr δύναται να σου ζητήσει περαιτέρω στοιχεία για την απόδειξη των όσων έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου σε μια πεζοπορία του (π.χ ηλικία).
Είσαι υγιής, δεν έχεις ανιχνευτεί ως θετικός φορέας του νέου κορωνοϊού (Covid-19) και ότι δεν έχεις εκδηλώσει πρόσφατα κάποια από τα συμπτώματα του ιού αυτού. Επίσης ότι θα συμμορφώνεσαι στις εκάστοτε οδηγίες των υγιειονομικών αρχών για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού.

Δε σου έχει απαγορευτεί, με εντολή ιατρού, η άσκηση ακόμα και στην πιο ήπια μορφή της και ότι μπορείς να περπατήσεις με έναν μέτριο ρυθμό σε επίπεδο έδαφος.

Μας παρείχες ακριβείς, αληθινές και επικαιροποιημένες πληροφορίες σύμφωνα με τα αιτούμενα στη φόρμα στοιχεία. Σε περίπτωση που παρείχες αναληθείς, ανακριβείς ή ημιτελείς πληροφορίες (π.χ email ή τηλέφωνο εμφανώς παραπλανητικά ή προσβλητικά) το Pezoporos.gr έχει κάθε δικαίωμα να διαγράψει την εγγραφή σου ή να αρνηθεί μελλοντικά οποιαδήποτε άλλη εγγραφή σου σε εκδήλωσή του.

Οι συναλλαγές σου με το pezoporos.gr αφορούν πρωτίστως τραπεζικές καταθέσεις και δεν γίνεται ανταλλαγή μετρητών (κατάθεση ή επιστροφή χρημάτων). 

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν ή να αναβάλουν την πεζοπορία για οποιοδήποτε λόγο θεωρούν εκείνοι επιβεβλημένο και να σε ενημερώσουν τουλάχιστον 24 ώρες πριν την διεξαγωγή της πεζοπορίας. Η ακύρωση ή αναβολή της πεζοπορίας δεν συνεπάγεται εκ μέρους καμία περαιτέρω αξίωση κατά του pezoporos.gr.

Προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου

Για να μπορείς να κάνεις εγγραφή στο site μας και να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες μας πρέπει να καλύπτεις τις εξής προϋποθέσεις:

α. Να είσαι 18 ετών και πάνω
β. Να μην έχει απαγορευτεί από τη διαχείριση του site η εγγραφή σου στο newsletter μας
γ. Να μην είσαι ανταγωνιστής του ‘Pezoporos.gr’ και να μην χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του για να το βλάψεις ως ανταγωνιστής
δ. Να διατηρείς έναν και μόνο λογαριασμό τη δεδομένη στιγμή
ε. Να έχεις πλήρως τη δυνατότητα να εναρμονιστείς με τους συγκεκριμένους όρους χωρίς αυτό να παραβιάζει οποιαδήποτε άλλη δέσμευσή σου σε τρίτους
στ.Να μην παραβιάζεις δικαιώματα του ‘Pezoporos.gr’ όπως η πνευματική ιδιοκτησία, τα δικαιώματα από εμπορικά σήματα ή αποκλειστική χρήση
ζ. Να συμφωνείς ότι η χρήση των υπηρεσιών μας θα γίνει με εξοπλισμό, προγράμματα (software) και πρόσβαση στο ίντερνετ που έχεις εξασφαλίσει με δικούς σου πόρους.

Διεθνείς - Εθνικές Πιστοποιήσεις και Πτυχία

 HATEOA  ΑΣΤΕΡ  TEFAA  logo  Acsm  RTI