fbpx

Pezoporos.gr

Ημερήσιες εκδρομές για πεζοπορία στη φύση σε κοντινούς προορισμούς. Κατάλληλες διαδρομές για όλους.

Privacy

O δικτυακός τόπος “pezoporos.gr” ανήκει στην επιχείρηση “webimage graphics and web design studio” που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Γαλάτσι Αττικής στην οδό Σκύρου 7, Τ.κ :11147.
Ο δικτυακός τόπος "pezoporos.gr" προστατεύεται με ssl key (σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα) για να είναι οι σελίδες του κρυπτογραφημένες και να προσφέρουν μια ασφαλή περιήγηση στο χρήστη.
Τα στοιχεία σου και οι πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή σου στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων του ιστότοπού μας, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις να διαγραφούν μόνιμα από το σύστημά μας ή απλά να τροποποιηθούν. Περιλαμβάνεται σχετικός σύνδεσμος αποεγγραφής σε κάθε ενημερωτικό email που θα λαμβάνεις από εμάς. Τα μόνα στοιχεία τα οποία σου ζητούνται είναι το όνομα και το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο (email), για την ορθότητα και κυριότητα των οποίων είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος.
Το pezoporos.gr διατηρεί αυστηρά και μόνο στη λίστα επαφών του τα στοιχεία αυτά και δεν τα κοινοποιεί σε τρίτους. Τα στοιχεία παραμένουν στο ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας του ιστότοπου για όσο διάστημα παραμένεις εγγεγραμμένος στη σχετική λίστα και εφόσον δεν έχεις αιτηθεί τη διαγραφή σου από αυτήν (λίστα newsletter). Αποκλειστικός σκοπός της συλλογής αυτών των στοιχείων είναι η επικοινωνία μας και η ενημέρωσή σου για κάθε τι νέο που αφορά τον ιστότοπό μας και πιθανόν να σε ενδιαφέρει. Τα στοιχεία αυτά δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για να αποσταλλούν σε εσένα διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτων.
Τα στοιχεία τα οποία σου ζητούνται στη φόρμα εγγραφής/κράτησης στις εκδρομές μας, αποθηκεύονται επίσης σε ασφαλές περιβάλλον και επεξεργάζονται από εμάς με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, την κατοχύρωση της θέσης σου και την επικοινωνία μας μαζί σου στα πλαίσια της επιλεγμένης εκδήλωσης. Ρητά δηλώνουμε ότι δεν κοινοποιούνται σε τρίτους καθ’οιονδήποτε τρόπο.
Το Pezoporos.gr κοινοποιεί στη σελίδα πληροφοριών της εκδρομής αποκλειστικά το Όνομα και το Επώνυμο σου καθώς και τον αριθμό εισητηρίων που έχεις αιτηθεί για αγορά. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να γνωρίζεις ότι έχει κρατηθεί η σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις θέσεων και ότι το όνομά σου περιλαμβάνεται μέσα στη συγκεκριμένη λίστα. Το σύστημα καταχωρεί αυτόματα τους αιτούντες με το πάτημα του κουμπιού «Εγγραφή». Αν δεν επιθυμείς τη δημοσιοποίηση του ονόματός σου στη λίστα αυτή, παρακαλούμε μην προχωρήσεις στην εγγραφή σου καθώς αυτή η λίστα αποτελεί βασική προϋπόθεση εξασφάλισης του αδιάβλητου και έγκυρου της διαδικασίας. Το Pezoporos.gr δεν πρόκειται να σου στείλει ποτέ μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαφημιστικού περιεχομένου που δεν αφορά τις υπηρεσίες του
O ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies αποκλειστικά και μόνο για την σωστή λειτουργία των σελίδων του και δεν αφορούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψη στις σελίδες μας συλλέγονται για λόγους λειτουργικούς, στατιστικούς και εμφάνισης εξατομικευμένου περιεχομένου.

Αν θεωρείς ότι έχεις το δικαίωμα ή είσαι υποχρεωμένος να στραφείς δικαστικά εναντίον του ‘pezoporos.gr’ και της πολιτικής απορρήτου που ακολουθεί, συμφωνείς να μας παρέχεις με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους και την αιτία εγγράφως 30 μέρες τουλάχιστον προτού κάνεις οτιδήποτε, προκειμένου, μολονότι μπορεί να μην υποχρεούμαστε, να προβούμε σε διορθωτικές ενέργειες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση και να σε αποκαταστήσουν.
Ως διεύθυνση επικοινωνίας ορίζεται το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή άλλως τα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται στην αρχή του άρθρου αυτού και αφορούν την επιχείρηση "webimage".

Terms


Ο δικτυακός τόπος “Pezoporos.gr” ανήκει στην νόμιμη επιχείρηση “webimage graphics and web design studio” που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Γαλάτσι Αττικής στην οδό Σκύρου 7, Τ.κ :11147. Έχει αναλάβει την προώθηση των πεζοπορικών εκδηλώσεων και τις διαδικαστικές λεπτομέρειες (προβολή, κρατήσεις, support, επικοινωνία) που τις αφορούν. Οι εκδρομές διοργανώνονται σε συνεργασία με το νόμιμο Γραφείο Γενικού Τουρισμού ΣΑΡΡΗΣ Δ. & Α. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Travel Sarris) που εδρεύει στην οδό Αχαρνών 70 στην Κηφισιά. Η επιχείρηση Travel Sarris διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και άδειες για την πραγματοποίηση εκδρομών και συμμορφώνεται πλήρως με τις κείμενες διατάξεις που αφορούν τέτοιες διοργανώσεις και τις υποχρεώσεις και δικαιώματα των ταξιδιωτών.

Η χρήση του ιστότοπού μας είναι δωρεάν. Σκοπό έχει να προβάλλει τις εκδηλώσεις μας.

Αγαπητέ χρήστη

Με την εγγραφή σου στο newsletter του "Pezoporos.gr" και τις εκδηλώσεις του, αποδέχεσαι ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις τους οποίους έχει θέσει και οι οποίοι αναγράφονται παρακάτω. Βεβαιώσου ότι έχεις διαβάσει προσεκτικά και έχεις κατανοήσει τους παρακάτω όρους, διότι η ηλεκτρονική σου εγγραφή στο σύστημά μας με βάση τη νομοθεσία ισούται με την υπογραφή και τη συναίνεσή σου. Αν πάλι δε συμφωνείς με τους όρους χρήσης του site, τότε μην πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου σε καμία υπηρεσία μας.
Το Pezoporos.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά διαστήματα, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, τους όρους αυτούς προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη εξυπηρέτηση τη δική σου αλλά και του σκοπού δημιουργίας του.

Υποχρεώσεις χρήστη ιστότοπου

Τα στοιχεία τα οποία δηλώνεις κατά την εγγραφή σου στην υπηρεσία αποστολής δελτίων τύπου (newsletter) υποβάλλονται με δική σου ευθύνη αποκλειστικά και με την εγγύησή σου πως δεν αποτελούν απόρρητες πληροφορίες ή προσωπικά δεδομένα που θίγουν τρίτους ή δεν έρχονται σε αντίθεση με νομικούς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

Με την εγγραφή σου στις υπηρεσίες μας, δηλώνεις, αποδέχεσαι και συμφωνείς ότι:

Είσαι από 18 έως 65 ετών και ότι αν συνοδεύεις ανήλικο, τότε εκείνο δεν είναι κάτω από 12 ετών. Αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, το pezoporos.gr δε θα κάνει αποδεκτή τη συμμετοχή σου. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής το pezoporos.gr δύναται να σου ζητήσει περαιτέρω στοιχεία για την απόδειξη των όσων έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου σε μια πεζοπορική εκδρομή (π.χ ηλικία).
Είσαι υγιής, δεν έχεις ανιχνευτεί ως θετικός φορέας του νέου κορωνοϊού (Covid-19) και ότι δεν έχεις εκδηλώσει πρόσφατα κάποια από τα συμπτώματα του ιού αυτού. Επίσης ότι θα συμμορφώνεσαι στις εκάστοτε οδηγίες των υγιειονομικών αρχών για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού.

Δε σου έχει απαγορευτεί, με εντολή ιατρού, η άσκηση ακόμα και στην πιο ήπια μορφή της και ότι μπορείς να περπατήσεις με έναν μέτριο ρυθμό σε επίπεδο έδαφος.

Μας παρείχες ακριβείς, αληθινές και επικαιροποιημένες πληροφορίες σύμφωνα με τα αιτούμενα στη φόρμα στοιχεία. Σε περίπτωση που παρείχες αναληθείς, ανακριβείς ή ημιτελείς πληροφορίες (π.χ email ή τηλέφωνο εμφανώς παραπλανητικά ή προσβλητικά) το Pezoporos.gr έχει κάθε δικαίωμα να διαγράψει την εγγραφή σου ή να αρνηθεί μελλοντικά οποιαδήποτε άλλη εγγραφή σου σε εκδήλωσή του.

Προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου

Για να μπορείς να κάνεις εγγραφή στο site μας και να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες μας πρέπει να καλύπτεις τις εξής προϋποθέσεις:

α. Να είσαι 18 ετών και πάνω
β. Να μην έχει απαγορευτεί από τη διαχείριση του site η εγγραφή σου στο newsletter μας
γ. Να μην είσαι ανταγωνιστής του ‘Pezoporos.gr’ και να μην χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του για να το βλάψεις ως ανταγωνιστής
δ. Να διατηρείς έναν και μόνο λογαριασμό τη δεδομένη στιγμή
ε. Να έχεις πλήρως τη δυνατότητα να εναρμονιστείς με τους συγκεκριμένους όρους χωρίς αυτό να παραβιάζει οποιαδήποτε άλλη δέσμευσή σου σε τρίτους
στ.Να μην παραβιάζεις δικαιώματα του ‘Pezoporos.gr’ όπως η πνευματική ιδιοκτησία, τα δικαιώματα από εμπορικά σήματα ή αποκλειστική χρήση
ζ. Να συμφωνείς ότι η χρήση των υπηρεσιών μας θα γίνει με εξοπλισμό, προγράμματα (software) και πρόσβαση στο ίντερνετ που έχεις εξασφαλίσει με δικούς σου πόρους.