fbpx

Pezoporos.gr

Ημερήσιες εκδρομές για πεζοπορία στη φύση σε κοντινούς προορισμούς. Κατάλληλες διαδρομές για όλους.

organize hiking

H επιχείρησή μας συνεργάζεται πάντα με νόμιμα τουριστικά γραφεία που εξειδικεύονται και αναλαμβάνουν υπεύθυνα τη διοργάνωση οργανωμένων πεζοπορικών εκδρομών για σωματεία, συλλόγους, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, οργανωμένα group και επιχειρήσεις.
Το pezoporos.gr μέσω των πιστοποιημένων και έμπειρων στελεχών του συμβάλλει δραστικά στο σχεδιασμό της πεζοπορίας στο πεδίο και συμμετέχει με έμπειρους συνοδούς και πιστοποιημένα στελέχη κατά τη διεξαγωγή της.
Οι υπηρεσίες μας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέονται, να ταυτίζονται ή να θεωρούνται ότι εμπίμπτουν στο φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι διπλωματούχοι ξεναγοί. Το pezoporos.gr προσλαμβάνει ή αναλαμβάνει να συνεργαστεί με διπλωματούχους ξεναγούς όταν και αν αυτό απαιτηθεί.

Προωθήστε την υγεία των μελών σας και συμβάλετε στη σύσφιξη των σχέσεών τους που τόσο πολύ δοκιμάστηκαν εσχάτως από την πανδημία της Covid-19.
Δώστε τους την ευκαιρία να αποδράσουν από την πόλη, να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση και τις ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου.
Η διοργάνωση μιας πεζοπορικής εκδρομής για τα μέλη σας, αποτελεί προστιθέμενη αξία για εσάς τους ίδιους και την επιχείρησή σας ή το σύλλογό σας και αποδεικνύει στα μέλη σας ότι νοιάζεστε για εκείνα και αναζητείτε εναλλακτικούς τρόπους για την προώθηση της ευμάρειας και της ευεξίας τους.

Επικοινωνήστε με την επιχείρησή μας για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Η διοργάνωσή έχει τα εξής στοιχεία:

1. Πεζοπορίες σε υπέροχους προορισμούς σε κοντινή απόσταση από το λεκανοπέδιο
2. Άνετα λεωφορεία 50 και 20 θέσεων, με έμπειρους οδηγούς και τήρηση όλων των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης της Covid-19
3. Βαθμός δυσκολίας της πεζοπορίας πολύ εύκολος, εύκολος και μέτριας έντασης, ανάλογα την προτίμηση
4. Σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο, έχει δημιουργηθεί online σύστημα κρατήσεων για τους ενδιαφερόμενους και ξεχωριστή ιστοσελίδα στο pezoporos.gr με τις αναλυτικές πληροφορίες της πεζοπορίας.
5. Ξεχωριστή ιστοσελίδα εντός του pezoporos.gr για τις κρατήσεις θέσεων για επιχειρήσεις τρίτων, με στοιχεία, πληροφορίες και λογότυπα προβολής της επιχείρησής τους. Έκδοση τιμολογίων παροχής υπηρεσιών και αποδείξεων εισιτηρίων από το τουριστικό γραφείο.
6. Ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων
7. Έμπειρος οδηγός που έχει πρώτα καταγράψει και ιχνηλατήσει τη διαδρομή.
8. Δεύτερος συνοδός που ακολουθεί στο τέλος της ομάδας. Όλα τα στελέχη μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση πρώτων βοηθειών.
9. Πλήρες ομαδικό φαρμακείο και προαιρετική ομαδική ασφάλιση για ατύχημα. Αστική ευθύνη έναντι απαιτήσεων των συμμετεχόντων.
10. Χρήση επαγγελματικών μέσων για την διεξαγωγή (ασύρματοι επικοινωνίας, διαδραστικοί δοκιμασμένοι χάρτες online και offline, σύγχρονες συσκευές γεωεντοπισμού)
11. Συνεργασίες με τοπικούς παράγοντες και διπλωματούχους επαγγελματίες για την ξενάγηση σε μνημεία και την εξασφάλιση γεύματος στην περιοχή.
12. Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την πεζοπορία.

Μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο διοργανώνουμε τις εξορμήσεις μας στο παρακάτω άρθρο μας:
https://pezoporos.gr/blog/39-πώς-διοργανώνουμε-τις-πεζοπορίες-μας.html

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 211-4057127 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

logosmall

Τηλέφωνο: 211 4057127
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 14:30
Σάββατο - 09:00 - 13:30
Κυριακή - Μόνο την ημέρα της πεζοπορίας
info@pezoporos.gr

Επόμενες εκδρομές.

Δεν υπάρχει προσεχώς εκδήλωση

YouTube,Tik Tok,Twitch,Instagram:

 logosmall
Tik Tok
Twitch logo  insta