fbpx

Pezoporos.gr

Διοργάνωση πεζοποριών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Πεζοπορικές εξορμήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια της Ελλάδος. Πιστοποιημένοι-Πτυχιούχοι επαγγελματίες του Τουρισμού και του Αθλητισμού.

organize hiking

Ο δικτυακός τόπος “pezoporos.gr” ανήκει στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “ΙNTRAMEDIA” που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.  Έχει ΑΦΜ :136139373 (αριθμός ΓΕΜΗ: 165616403000) και ανήκει στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.
H επιχείρησή μας δραστηριοποιείται νόμιμα στον τομέα των υπηρεσιών διοργάνωσης υπαίθριων τουριστικών δραστηριοτήτων αναψυχής και των υπηρεσιών συνοδού - εμψυχωτή δραστηριοτήτων αναψυχής και απαρτίζεται από πτυχιούχους των τουριστικών και αθλητικών επιστημών με διεθνείς πιστοποιήσεις.
Συνεργαζόμαστε πάντα με νόμιμα ελληνικά τουριστικά γραφεία που εξειδικεύονται και αναλαμβάνουν υπεύθυνα την διοργάνωση οργανωμένων ταξιδιών για σωματεία, συλλόγους, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, οργανωμένα group και επιχειρήσεις.
Το pezoporos.gr μέσω των πιστοποιημένων και έμπειρων στελεχών του συμβάλλει δραστικά στο σχεδιασμό, διοργάνωση και συνοδεία της πεζοπορίας στο πεδίο και συμμετέχει με έμπειρους συνοδούς και πιστοποιημένα στελέχη κατά τη διεξαγωγή της.
Οι υπηρεσίες μας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέονται, να ταυτίζονται ή να θεωρούνται ότι εμπίμπτουν στο φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι διπλωματούχοι ξεναγοί. Το pezoporos.gr προσλαμβάνει ή αναλαμβάνει να συνεργαστεί με διπλωματούχους ξεναγούς όταν και όπου αυτό απαιτηθεί.

Προωθήστε την υγεία των μελών σας και συμβάλετε στη σύσφιξη των σχέσεών τους που τόσο πολύ δοκιμάστηκαν εσχάτως από την πανδημία της Covid-19.
Δώστε τους την ευκαιρία να αποδράσουν από την πόλη, να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση και τις ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου μέσω μιας οργανωμένης πεζοπορίας.
Η διοργάνωση μιας πεζοπορικής εκδρομής για τα μέλη σας, αποτελεί προστιθέμενη αξία για εσάς τους ίδιους και την επιχείρησή σας ή το σύλλογό σας και αποδεικνύει στα μέλη σας ότι νοιάζεστε για εκείνα και αναζητείτε εναλλακτικούς τρόπους για την προώθηση της ευμάρειας και της ευεξίας τους.

Επικοινωνήστε με την επιχείρησή μας για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Η διοργάνωσή έχει τα εξής στοιχεία:

1. Οργανωμένες πεζοπορίες σε υπέροχους προορισμούς σε κοντινή απόσταση από το λεκανοπέδιο ή και εντός Αττικής.
2. Άνετα λεωφορεία 20 έως και 60 θέσεων, με έμπειρους οδηγούς και τήρηση όλων των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης της Covid-19
3. Βαθμός δυσκολίας της πεζοπορίας πολύ εύκολος, εύκολος και μέτριας έντασης, ανάλογα την προτίμηση
4. Σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο, έχει δημιουργηθεί online σύστημα κρατήσεων για τους ενδιαφερόμενους και ξεχωριστή ιστοσελίδα στο pezoporos.gr με τις αναλυτικές πληροφορίες της οργανωμένης πεζοπορίας.
5. Ξεχωριστή ιστοσελίδα εντός του pezoporos.gr για τις κρατήσεις θέσεων για επιχειρήσεις τρίτων, με στοιχεία, πληροφορίες και λογότυπα προβολής της επιχείρησής τους. Έκδοση τιμολογίων παροχής υπηρεσιών και αποδείξεων.
6. Ευέλικτη και ξεκάθαρη πολιτική ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων.
7. Έμπειρος, πιστοποιημένος οδηγός που έχει πρώτα καταγράψει και ιχνηλατήσει την πεζοπορική διαδρομή.
8. Δεύτερος συνοδός που ακολουθεί στο τέλος της ομάδας. Όλα τα στελέχη μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση πρώτων βοηθειών.
9. Πλήρες ομαδικό φαρμακείο και προαιρετική ομαδική ασφάλιση για ατύχημα.
10. Χρήση επαγγελματικών μέσων για την διεξαγωγή (ασύρματοι επικοινωνίας, διαδραστικοί δοκιμασμένοι χάρτες online και offline, σύγχρονες συσκευές γεωεντοπισμού)
11. Συνεργασίες με τοπικούς παράγοντες και διπλωματούχους επαγγελματίες για την ξενάγηση σε μνημεία και την εξασφάλιση γεύματος στην περιοχή.
12. Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την οργανωμένη πεζοπορία.

Μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο διοργανώνουμε τις εξορμήσεις μας στο παρακάτω άρθρο μας:
https://pezoporos.gr/blog/39-πώς-διοργανώνουμε-τις-πεζοπορίες-μας.html

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 211-4057127 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pezoporos.gr.

Διεθνείς - Εθνικές Πιστοποιήσεις και Πτυχία

 HATEOA  ΑΣΤΕΡ  TEFAA  logo  Acsm  RTI