Pezoporos.gr

Ημερήσιες εκδρομές για πεζοπορία στη φύση σε κοντινούς προορισμούς. Κατάλληλες διαδρομές για όλους.Εγγραφή στην εκδρομή και κράτηση θέσης

Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.
Πληροφορίες Κράτησης
6 Δεκέμβριος 2020
Όροι και Προϋποθέσεις

Αγαπητέ επισκέπτη

Με την εγγραφή σου στην εκδήλωση αυτή, συμφωνείς ότι αποδέχεσαι τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο κείμενο αυτό καθώς και τη γενικότερη πολιτική απορρήτου της σελίδας μας που μπορείς να βρείς κάνοντας κλικ .
Αν δε συμφωνείς με κάποιον από τους όρους μας, τον τρόπο λειτουργίας μας ή τη γενικότερη πολιτική μας παρακαλούμε μη πατήσεις το κουμπί «Εγγραφή» για την εγγραφή σου στην εκδήλωση και την κράτηση θέσης. Το Pezoporos.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά διαστήματα, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, τους όρους αυτούς προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη εξυπηρέτηση τη δική σου αλλά και του σκοπού δημιουργίας του. Άρα κάθε φορά, πριν προχωρήσεις στην κράτηση, φρόντισε να διαβάζεις το κείμενο αυτό.

Υποχρεώσεις εγγραφής στην εκδήλωση:

Η εγγραφή σου αφορά μόνο τη συμμετοχή σου στη συγκεκριμένη εκδήλωση και όχι τις γενικότερες λειτουργίες του Pezoporos.gr ή άλλες εκδηλώσεις.

Με την εγγραφή σου στην εκδήλωση, δηλώνεις, αποδέχεσαι και συμφωνείς ότι:

Είσαι από 18 έως 65 ετών και ότι αν συνοδεύεις ανήλικο, τότε εκείνο δεν είναι κάτω από 12 ετών. Αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, το pezoporos.gr δε θα κάνει αποδεκτή τη συμμετοχή σου.

Είσαι υγιής, δεν έχεις ανιχνευτεί ως θετικός φορέας του νέου κορωνοϊού (Covid-19) και ότι δεν έχεις εκδηλώσει πρόσφατα κάποια από τα συμπτώματα του ιού αυτού. Επίσης ότι θα συμμορφώνεσαι στις εκάστοτε οδηγίες των υγιειονομικών αρχών για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού.

Δε σου έχει απαγορευτεί, με εντολή ιατρού, η άσκηση ακόμα και στην πιο ήπια μορφή της και ότι μπορείς να περπατήσεις με έναν μέτριο ρυθμό σε επίπεδο έδαφος.

Μας παρείχες ακριβείς, αληθινές και επικαιροποιημένες πληροφορίες σύμφωνα με τα αιτούμενα στη φόρμα στοιχεία. Σε περίπτωση που παρείχες αναληθείς, ανακριβείς ή ημιτελείς πληροφορίες (π.χ email ή τηλέφωνο εμφανώς παραπλανητικά ή προσβλητικά) το Pezoporos.gr έχει κάθε δικαίωμα να διαγράψει την εγγραφή σου ή να αρνηθεί μελλοντικά οποιαδήποτε άλλη εγγραφή σου σε εκδήλωσή του.

Το Pezoporos.gr επιδεικνύει ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα δικαιώματα και την ασφάλεια όλων των μελών του και ιδιαίτερα των παιδιών. Για το λόγο αυτό πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 ετών για να έχεις το δικαίωμα να πραγματοποιήσεις εγγραφή στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Αν συνοδεύεις ανήλικο (κάτω των 18 ετών) συμφωνείς ότι είσαι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για εκείνο και ότι το άτομο αυτό δεν είναι μικρότερο από 12 ετών. Το Pezoporos.gr μεριμνά συνολικά για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και επιδιώκει μια άρτια διοργάνωση, όμως δεν επιβαρύνεται ξεχωριστά με την επιτήρηση ή εποπτεία ανηλίκων.

Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στη φύση, ενέχει κινδύνους και απρόβλεπτα συμβάντα. Το Pezoporos.gr, πριν από κάθε εκδρομή, θα σε ενημερώνει αναλυτικά για τις πιθανές καιρικές συνθήκες διεξαγωγής, τυχόν ιδιαιτερότητες της διαδρομής, για τον εξοπλισμό που πρέπει να φέρεις και φυσικά για τις απαιτήσεις (βαθμό δυσκολίας, διάρκεια περιπάτου, επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης των συμμετεχόντων κλπ) της εκδήλωσης. Αποτελεί αποκλειστικά δική σου ευθύνη να έχεις κατανοήσει όλες τις παραμέτρους της εκδήλωσης προτού συμμετάσχεις σε αυτήν.

Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής, οφείλεις να υπακούς και να σέβεσαι τις οδηγίες των διοργανωτών-συντονιστών. Οφείλεις πρωτίστως να αποφεύγεις συμπεριφορές που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τόσο εσένα όσο και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ή να διαταράξουν γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης. Και φυσικά, οφείλεις να σέβεσαι το φυσικό τοπίο που θα επισκεφθούμε αποφεύγοντας με κάθε τρόπο να γίνεις υπαίτιος καταστροφής, μόλυνσης ή ακόμα και έναρξης πυρκαγιάς.

Το Pezoporos.gr δύναται να σε αποκλείσει για όλους τους παραπάνω λόγους, από κάθε μελλονική εκδήλωσή του και να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του για πράξεις σου που πιθανόν να αποβούν βλαπτικές για τα συμφέροντά του.

Ιδιωτικότητα

Ο δικτυακός τόπος "Pezoporos.gr" προστατεύεται με ssl key (σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα) για να είναι οι σελίδες του κρυπτογραφημένες και να προσφέρουν μια ασφαλή περιήγηση στο χρήστη.
Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή σου στις εκδηλώσεις του ιστότοπού μας, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις να διαγραφούν μόνιμα από το σύστημά μας ή απλά να τροποποιηθούν. Περιλαμβάνεται σχετικός σύνδεσμος αποεγγραφής σε κάθε ενημερωτικό email που θα λαμβάνεις από εμάς. Τα στοιχεία τα οποία σου ζητούνται στη φόρμα εγγραφής/κράτησης στις εκδρομές μας, αποθηκεύονται σε ασφαλές περιβάλλον και επεξεργάζονται από εμάς με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, την κατοχύρωση της θέσης σου και την επικοινωνία μας μαζί σου στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Ρητά δηλώνουμε ότι δεν κοινοποιούνται σε τρίτους καθ’οιονδήποτε τρόπο. Το Pezoporos.gr δεν πρόκειται να σου στείλει ποτέ μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαφημιστικού περιεχομένου που δεν αφορά τις υπηρεσίες του.  

Το Pezoporos.gr κοινοποιεί στη σελίδα πληροφοριών της εκδρομής αποκλειστικά το Όνομα και το Επώνυμο σου καθώς και τον αριθμό εισητηρίων που έχεις αιτηθεί για αγορά. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να γνωρίζεις ότι έχει κρατηθεί η σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις θέσεων και ότι το όνομά σου περιλαμβάνεται μέσα στη συγκεκριμένη λίστα. Το σύστημα καταχωρεί αυτόματα τους αιτούντες με το πάτημα του κουμπιού «Εγγραφή». Αν δεν επιθυμείς τη δημοσιοποίηση του ονόματός σου στη λίστα αυτή, παρακαλούμε μην προχωρήσεις στην εγγραφή σου καθώς αυτή η λίστα αποτελεί βασική προϋπόθεση εξασφάλισης του αδιάβλητου και έγκυρου της διαδικασίας.

To Pezoporos.gr αναρτά φωτογραφίες και βίντεο της εκδρομής τόσο στον ιστότοπό του όσο και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Σε κάποιες, μπορεί να περιλαμβάνεσαι και εσύ. Αν αυτό είναι κάτι που δεν το επιθυμείς, μπορείς να απέχεις από τις λήψεις ή να αιτηθείς οποιαδήποτε στιγμή την αφαίρεση των φωτογραφιών που σε περιλαμβάνουν και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα.

Πολιτική κρατήσεων και πληρωμών

Το online σύστημα κρατήσεών μας είναι αδιάβλητο και δεν παρεμβαίνουμε εμείς κατά τη διαδικασία της κράτησής σου. Για το λόγο αυτό και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σωστά, θα δεις το όνομά σου στο κάτω μέρος της σελίδας πληροφοριών της εκδρομής στη σχετική λίστα προτεραιότητας.
Περίπου μια εβδομάδα πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής, θα σου σταλούν τα στοιχεία πληρωμής (αριθμός τράπεζας, αιτιολογία κατάθεσης κλπ) στο email που δήλωσες κατά τη διαδικασία κράτησης.
Για να επιβεβαιωθεί η πληρωμή σου πρέπει απαραιτήτως να στείλεις το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@pezoporos.gr.
Οι εκδρομές μας πραγματοποιούνται πάντα Κυριακές. Εφόσον μέχρι το πρωί της Παρασκευής, δηλαδή 48 ώρες πριν την εκδρομή, δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή σου, η κράτησή σου ακυρώνεται και η θέση σου δίνεται σε άλλον. Οι διαχειριστές της σελίδας μας θα σου στείλουν σχετικό μήνυμα.
Ακόμα και αν πληρώσεις το εισιτήριό σου την Παρασκευή ή το Σάββατο, δε θα περιλαμβάνεσαι στη λίστα επιβίβασης, δε θα μπορείς να έρθεις μαζί μας και τα χρήματα θα σου επιστραφούν μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί μετά την εκδρομή.
Αν είσαι σε λίστα αναμονής και ειδοποιηθείς την Παρασκευή να κάνεις κράτηση και να πληρώσεις το εισιτήριό σου, αυτό πρέπει να έχει συμβεί το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, στις 19:00. Τότε είναι που οριστικοποιείται και η λίστα επιβίβασης. Διαφορετικά, δε θα περιλαμβάνεσαι σε αυτήν.
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον βρίσκεσαι στη λίστα επιβίβασης, θα λάβεις από τη διαχείριση το σχετικό μήνυμα στο email που δήλωσες εδώ κατά την εγγραφή σου στην εκδρομή.
Αν η διαχείριση του pezoporos.gr διαπιστώσει επαναλαμβανόμενες κρατήσεις εκ μέρους σου, σε διαδοχικές εκδρομές μας, χωρίς καμία από αυτές να επιβεβαιωθεί με πληρωμή, τότε η επιχείρηση που διαχειρίζεται το pezoporos.gr δύναται να σε αποκλείσει δια παντός από το σύστημα κρατήσεων και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, για σκοπούμενη βλαπτική για τα συμφέροντά της συμπεριφορά εκ μέρους σου.


Πολιτική ακυρώσεων

Το Pezoporos.gr συνεργάζεται με επαγγελματίες του τουρισμού και των δραστηριοτήτων στη φύση και επιδιώκει μια άρτια διοργάνωση με πρωτεύοντα στόχο την ασφάλεια όλων. Αν οι διοργανωτές κρίνουν ότι η εκδρομή πρέπει να ακυρωθεί ή να αναβληθεί λόγω ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης, ασθένεια των διοργανωτών κλπ) ή μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού συμμετοχών, στην περίπτωση αυτή δικαιούσε και φυσικά θα λάβεις, επιστροφή των χρημάτων σου.

Αν εσύ επιθυμείς την ακύρωση της κράτησής σου, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, τότε δικαιούσε επιστροφή των χρημάτων σου εφόσον το δηλώσεις μέχρι και 72 ώρες πριν την ώρα έναρξης της εκδήλωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, το ποσό που κατέβαλες θα παρακρατηθεί κανονικά.

Σε περίπτωση που μας ακολουθήσεις και δε μείνεις ικανοποιημένος/η από την εκδρομή μας, μπορείς να μας στείλεις στο info@pezoporos.gr τους λόγους προκειμένου εμείς να σου κάνουμε δώρο τη συμμετοχή σου στην αμέσως επόμενη εκδρομή μας. Βοήθησέ μας να γίνουμε καλύτεροι και να σε κρατήσουμε στην παρέα μας !

Αποδοχή των όρων

Με την εγραφή σου στην εκδρομή αποδέχεσαι ότι τόσο εσύ όσο και εκείνοι για τους οποίους θα αγοράσεις εισιτήριο και θα σε συνοδεύουν, έχετε διαβάσει προσεκτικά και έχετε κατανοήσει το συγκεκριμένο κείμενο και τους όρους που περιλαμβάνει. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, στείλε μας email στο info@pezoporos.gr και εμείς θα ανταποκριθούμε εντός 48 ωρών.

Ακύρωση

Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

logosmall

Τηλέφωνο: 211 4057127
info@pezoporos.gr